Over Wout Elzinga

Na jarenlang als personeelsfunctionaris gewerkt te hebben, ben ik in 1999 de opleiding tot haptotherapeut te gaan volgen. Deze opleiding heb ik gevolgd bij het Instituut voor Toegegepaste Haptonomie (ITH) in Berg en Dal.
Tijdens de opleiding heb ik gewerkt als re-integratiespecialist bij verschillende commerciele re-integratiebureaus.

Sinds 2005 ben ik gediplomeerd haptotherapeut met een eigen praktijk in Arnhem. Daarnaast werk ik op freelance basis als re-integratiespecialist en geef ik trainingen op het gebied van sollicitatie-, netwerk- en communicatievaardigheden.

Door mijn jarenlange ervaring binnen het bedrijfsleven weet ik wat er zich afspeelt binnen een organisatie en welke problematiek zich daar afspeelt. Met name als het gaat om burnout, arbeidsconflicten en het afbakenen van grenzen.

Dit zelfde geldt ook voor mijn ervaring binnen de re-integratiewereld. Mensen die al geruime tijd werkloos zijn of degenen die na een langdurig dienstverband worden ontslagen help ik met haptotherapie succesvol verder. Zo krijgt men hulp om de nieuwe situatie een plek te geven en komt men weer in beweging.

Mijn kracht ligt in het mensen bewust maken van hun patronen. Op het moment dat duidelijk is wat de patronen zijn kan men weer ruimte creëren en in beweging komen.