Een afspraak maken

Aanmelding en kosten

Aanmelden voor haptotherapie kan altijd en is mogelijk zonder verwijzing van een arts. De kosten voor een sessie van ongeveer een uur bedragen € 80,-.

Ik ben VVH-geregistreerd haptotherapeut (meer info) waardoor vergoeding door zorgverzekeraars mogelijk is. De mate van vergoeding is afhankelijk van de vorwaarden van je verzekering. Meer informatie over vergoedingen kunt je vinden in je polisvoorwaarden of op de website van de vereniging van Haptotherapeuten 

Na iedere sessie ontvang je een factuur die je per pin of binnen 14 dagen per bank kunt voldoen. Je kunt de factuur declareren bij de verzekeraar.

Afspraak maken

Bel voor meer informatie of voor een afspraak: 06 – 53 76 99 77, of stuur een e-mail naar: wout.elzinga.haptotherapie@gmail.com.
Daarnaast kun je ook een kijkje nemen op mijn Facebookpagina 

Bijzonderheden

Vergoeding door de Gemeentelijke Sociale Diensten
Via de Gemeentelijke Sociale Diensten is gedeeltelijke of volledige vergoeding mogelijk door middel van Bijzondere Bijstand of een zogenaamde Polisregeling. Hierover kun je contact opnemen met jouw consulent van de Sociale Dienst

Vergoeding door uw werkgever
Werkgevers zijn regelmatig bereid de kosten van hulpverlening, in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter (deels) te betalen; zeker als het gaat om problemen die op de werkplek hun invloed hebben.

Het persoonsgebonden budget
Tevens is het mogelijk dat de behandelingen worden vergoed middels een persoonsgebonden budget (PGB) Deze regeling wordt verzorgd door het Zorgkantoor in de regio waar je woont.

Locatie

Kaart weergeven